Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Möbler

BordFåtöljer & SittpuffarFörvaringsmöblerHyllsystemMöbelvårdsprodukterSofforStolar

Din inredning berättar historien om vem du är. Därför vet vi hur viktigt det är med rätt möbler när du ska skapa ett vackert och personligt hem. Hos oss på Rum21 är det enkelt att handla kvalitativa möbler online, oavsett om du ska inreda ett barnrum, hemmakontor eller vardagsrum. I vårt handplockade sortiment hittar du en uppsjö av prisvärda och snygga möbler från många välkända varumärken, som du smidigt kan sortera efter kategori.

DepartmentI webblager
Wood H17 Pinnstol, Grågrön
699 kr
Visar 9331 produkter
Pris
55 kr
400 kr
3 000 kr
22 000 kr
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Valnöt
Vit
Trä
Gul
GUBII webblager
TS Soffbord 80 cm, Svart / Svart Marquinamarmor
14 265 kr

InnehållHemmets möbler – en återspegling av din personlighet

Möbler är inte enbart själlösa saker som finns till för att fylla ut tomma ytor i ett rum. De är som pusselbitar; tillsammans gör dem ett hem av det som annars bara skulle vara ett hus/lägenhet. Möblers grundläggande funktion är att göra livet och vardagen mer bekväm, funktionell och trivsam – men inredningen du väljer berättar också mycket om dig som person. 

Ett vardagsrum inrett med många, genomtänkta sittytor skvallrar om den sociala personen som uppskattar mysigt umgänge med vänner och familj. På samma vis avslöjas bokmalen av en mysig läshörna med fåtölj och hyllor fulla av deckare och romaner. Inredningsdetaljer, färgval och material berättar om dina intressen, personliga egenskaper och vad du tycker om. Klassisk, minimalistisk, bohemisk eller retro – oavsett vilken inredningsstil du gillar, så berättar den något om dig. Vilken story vill du berätta?

Låt ditt hem växa fram

Att inreda hemmet är för många roligt och spännande, medan andra upplever det vara en utmaning. Kanske vet man inte var man ska börja, vad man tycker om eller var man ska hitta inspiration. Men ett hem behöver inte byggas på en dag. Att köpa möbler till ditt hem blir sällan roligt när det sker under stress. Faktiskt blir det oftast bäst när du låter hemmets inredning växa fram, allt eftersom du gör dig hemmastadd och får en tydligare bild av dina behov. Ett gott råd är att investera i en stilren bas; möbler som är enkla att anpassa och håller över tid, även när trender, behov eller din smak förändras. Välj möbler du tilltalas av – men glöm inte att funktion också är av vikt. 

Tips när du handlar möbler på nätet

Idag är det enkelt att köpa möbler online och få dem levererade till dörren. Utbudet av möbler, varumärken och olika typer av design är enormt. Men onlineshopping innebär också att du inte alltid har chansen att se möblerna med egna ögon innan köpet. Här är några saker du därför bör tänka på:

- Mät alltid rummet eller utrymmet där du tänkt placera möbeln eller möbelgruppen. Skriv ner måtten och ha dessa tillgängliga när du letar efter möbler på nätet.

- Läs alltid produktbeskrivningen innan du handlar en möbel online. Där hittar du viktig information som mått, material och ofta även skötselråd.

- Ta reda på om du får med någon garanti – det kan vara skönt att veta om olyckan skulle vara framme.