October Offers: Upp till 50% rabatt >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
category
/mobler
Shop/Möbler

Möbler

Hos oss hittar du ett stort utbud av möbler från välkända varumärken och formgivare. Välj mellan allt från tidlösa möbelklassiker till de senaste nyheterna för hemmets alla rum.

Visar 6512 produkter
Stäng meny
Ethnicraft
-10%
N701 Soffa, Old saddle, 2-Sits
20 025 kr22 250 kr
Visar 48 / 6512
Innehåll

Möbler och heminredning

Visa mer
BordFåtöljer & SittpuffarFörvaringsmöblerMöbeltillbehörMöbelvårdsprodukterSofforSovrumsmöblerStolarUtemöbler

Tänk om du hade ett helt tomt hus att inreda med nya möbler och fick befatta alla beslut själv. En soffa borta vid burspråket, en fåtölj i ena hörnet där man kan läsa, några stolar inne i det tilltänkta kontoret. Du funderar vidare och kommer fram till att definitivt kommer att behövas någon hylla eller flera hyllor, kanske även ett rejält matbord för de stora middagarna med släkt och vänner. Du slås plötsligt av att allt detta kommer att kosta dig både tid och pengar, att springa omkring i olika möbelaffärer är ingenting som står högt på din önskelista. Du börjar tveka och tänker varför allt måste vara så svårt. Varför kan inte möbler och inredning bara vara samlat på samma ställe?

Handla möbler online hos Rum21

Det är en fråga som inte längre behöver ställas. Nu kan du i lugn och ro inreda sittande framför din dator. Brygg lite kaffe och bestäm dig allteftersom du tittar igenom vårt stora sortiment av möbler och heminredning. Varför svettas och stöka omkring runt hela staden då du kommer att hitta varenda detalj du söker hos oss på Rum21? Det enda du behöver göra är att välja just det du vill ha och beställa hem det direkt till din dörr. Rum21 erbjuder ett brett sortiment av möbler och heminredning från mängder av välkända varumärken. Möbler från Rum21 har hög kvalitet och komfort som kan ärvas i generationer, allt till förmånliga priser och med bekväma fraktalternativ.  

Populärt

Här listar vi några produkter vi tror att du kommer tycka extra mycket om!

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se