Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Information/Leveranser

Leveranser

Information

Generellt

Vi erbjuder ett antal olika fraktalternativ inom Sverige. När du fyllt i ditt postnummer i kassan visar vi de alternativ som erbjuds för just ditt postnummer. nedan listar vi alla fraktsätten med pris, förväntad leveranstid och länkar till detaljerade villkor hos respektive speditör.

För att erbjuda den bästa förpackningslösningen och snabba leveranser kan din order sändas i två eller flera kollin. Detta anges då i den spårningslänk du får i din leveransbekräftelse. Dina paket kan ankomma till uthämtningsstället vid olika tillfällen, men du ska alltid kunna spåra dina försändelser via speditörens hemsida. Skrymmande varor skickas som hemleverans och övrigt till ditt närmsta postombud.

Din leverans steg för steg

1) Orderbekräftelse

Efter genomförd beställning får du kort därefter en orderbekräftelse med information om ditt köp, samt aktuell lagerstatus för alla orderrader.

2) Uppdaterad leveransinformation

Om din leverans skulle bli försenad kommer du att meddelas via E-post så fort vi har fått ett nytt förväntat leveransdatum från vår leverantör. Detsamma gäller om någon av dina produkter skulle vara slut hos leverantör.

3) Leveransbesked

När din order skickas från vårt lager får du sedan ett leveransbesked via E-post. I leveransbeskedet finns en spårningslänk så att du kan följa din beställning hela vägen hem till dig eller till ett ombud.

4) SMS-avisering

Slutligen blir du aviserad via SMS när ditt/dina paket finns att hämta ut eller när du kan förvänta dig hemleverans. Dina paket kan ankomma till uthämtningsstället vid olika tillfällen, men du ska alltid kunna spåra dina försändelser via speditörens hemsida.

Uthämtning hos ombud eller i butik

Oavsett om du hämtar hos ett ombud eller i någon av våra butiker så behöver du en giltig legitimation, samt det nummer som du fått i din E-post- eller SMS-avisering. Bud visar bådas legitimation. Paketet ligger hos ombudet eller i butiken i 14 dagar innan det returneras till vårt centrallager. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och hantering om paketet ej hämtas ut.

Läs mer i våra köpvillkor

Om våra leveranstider

Leveranstiderna som specificeras hos respektive fraktbolag nedan gäller från att vi har mottagit och registrerat din beställning. Detaljer om våra hanterings- och leveranstider hittar du i våra köpvillkor.

DHL Ombud

Pris: 39 kr (gratis för ordrar över 479 kr)
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Erbjuds beställningar med en vikt under 20 kg och/eller en max mått på L150 cm x B70 cm x H115 cm. Försändelsen levereras till valfritt DHL-ombud. Om du inte väljer något ombud skickar vi paketet till det närmsta i förhållande till din postadress. En SMS-avisering skickas ut med information om var/hur du kan hämta ditt paket.

Spåra ditt paket

Postnord Ombud

Pris: 49 kr
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Avser beställningar med en vikt under 20 kg och/eller en max mått på L150 cm x B70 cm x H115 cm. Försändelsen levereras till valfritt Postnord-ombud, t.ex. en närliggande livsmedelsbutik. En SMS-avisering skickas ut med information om var du kan hämta ditt paket.

Spåra ditt paket här

Budbee Hemleverans

Pris: 39 kr (gratis för ordrar över 999 kr)
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Hemleverans kvällstid vardagar mellan 17-22. Vi erbjuder leveranser med Budbee i Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Västerås, Helsingborg och Örebro. Du får en avisering via SMS och kan själv välja tidpunkt för leverans, samt om paketet kan lämnas vid dörren om du inte skulle vara hemma. Om du begärt att paketet lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig från och med att chauffören lämnat leveransen. Erbjuds för paket med vikt under 20 kg, maximal längd 150 cm eller max omkrets 300 cm.

För att minimera spridningen av COVID-19 erbjuder Budbee kontaktfria leveranser som standard. Budet kommer att lämna ditt paket utanför din dörr och skicka en bild på paketet till dig för att bekräfta leveransen. Om du inte önskar kontaktfri leverans kan du ändra det i den trackinglänk som Budbee skickar dig, eller i Budbees app. Läs mer här.

Läs mer på budbee.com

Budbee Box

Pris: 39 kr
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Du kan hämta upp ditt paket på ditt närmaste Budbee-varuskåp. Du får en avisering via SMS med en kod du kan använda för att hämta upp ditt paket. Budbee Box erbjuds endast för paket, inte för skrymmande varor. Om ditt paket skulle visa sig vara för stort för varuskåpet kommer Budbee kontakta dig för att boka in hemleverans vid en tid som passar dig, självklart utan extra kostnad för dig.

Instabox

Pris: 49 kr
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Avser beställningar med en vikt under 20 kg och/eller en max mått på L40 cm x B40 cm x H60 cm. Försändelsen levereras till valfri Instabox nära dig. En SMS-avisering skickas ut när ditt paket är redo att hämtas ut. Om det visar sig att ditt paket är för stort kommer Instabox kontakta dig via SMS för att arrangera alternativ leverans när det passar dig, självklart utan extra kostnad.

Spåra ditt paket här

Airmee Hemleverans

Pris (paket): 59 kr
Pris (skrymmande): 179 kr
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Tillgängligt i Stockholm och Göteborg. Du får en avisering via SMS och kan själv välja tidpunkt för leverans under vardagskvällar. Mindre varor levereras till dörren. Airmee erbjuder möjligheten att följa bilen i realtid för en mer exakt leveranstid. Om du begärt att paketet lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig från och med att chauffören lämnat leveransen. Om du valt att personligen ta emot leveransen men inte är hemma bokar du själv en ny utkörning hos Airmee på din bekostnad.

Läs mer på airmee.com

Postnord Hemleverans

Pris (paket): 99 kr
Pris (skrymmande): 199 kr
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Du kan själv påverka hur du vill ha din hemleverans. Du får en avisering via mejl eller sms, med en länk, om att leveransen är på väg. Genom Postnords hemsida eller app kan du välja dag och tidpunkt för leveransen. Du kan också välja att hämta ut själv på terminalen eller hos ett ombud. För detaljer och villkor för din hemleverans via Postnord, vänligen läs mer via länkarna nedan.

--
Postnord levererar till port eller tomtgräns och du ansvarar för upp- och inbärning. Paketet (försändelsen) kontrolleras och kvitteras av dig vid porten för pall och styckegods, eller vid dörren för paket.
--

När du bokar dag och tid kan du välja att få leverans även om ingen är hemma och tar emot. Om du bor i villa eller radhus kan du välja en plats där Postnord ska leverera paketet. När de har levererat får du en avisering via mejl eller sms. Om du vill kan du i stället välja att någon annan blir aviserad. Det kan vara en granne, dina föräldrar eller någon annan som du vill göra uppmärksam på att leverans har skett. När försändelsen är levererad upphör ersättningsanspråket för ditt paket.

Spåra ditt paket | Mer info på postnord.se

Bring Hemleverans med inbärning

Pris: 599 kr
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Om du önskar att få hjälp med inbärning av t.ex. större möbler kan du välja detta alternativ. Du väljer själv tidpunkt för leveransen. 30 minuter innan leverans skickar Bring ett SMS till dig, så att du inte behöver sitta hemma och vänta i onödan. Mottagaren ska göra fri väg för leverans och skydda golv då Brings personal måste behålla skorna på enligt arbetsmiljölagen. I det fall utrymmen/dörrar etc. är för smala för att bära in godset så har chaufför rätt att avbryta leverans och godset kan då komma att bli returnerat till oss.

Spåra ditt paket

Collect @ Store

Pris: Alltid gratis
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Du kan välja att hämta ut ditt paket utan kostnad i vår flagship store på Kungsgatan i Stockholm. Vi erbjuder inte uthämtning i butik för möbler och andra skrymmande produkter. När ditt paket kommit till butiken får du en avisering via E-post och/eller SMS.

Våra butiker