Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Tidningsförvaring

Med ett snyggt och trendigt tidningsställ kan du låta fina magasin bli en del av din inredning. Hos oss på Rum21 kan du välja bland både stående och vägghängda modeller.

AYTMI webblager
Curva Tidningsställ, Silver
1 805 kr
Visar 32 produkter
Beige
Svart
Mässing
Brun
Grå
Röd
Vit
Gul
Pris
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
3 000 kr
4 900 kr
OX DenmarqI webblager
Maggiz Tidningsställ, Cognac
3 995 kr

InnehållSamla tidningarna i ett tidningsställ

Håll ordning på lektyren med snygga tidningsställ

Hör du till de som älskar tjocka inredningsmagasin, korsordstidningar och annan lektyr? Må så vara att mycket är digitalt idag, men det är ändå något väldigt speciellt med känslan av tryckta magasin i händerna. Att luta sig tillbaka i favoritfåtöljen, med en stor tekopp och bläddra bland heminredningsreportage och de senaste trenderna på catwalken. 

Men även tidskrifter och magasin behöver någonstans att bo när de inte används. Istället för att låta dem samla damm på hög eller ligga bortglömda i någon låda, kan du investera i ett tidningsställ. Ett tidningsställ är inte bara en praktiskt förvaringslösning – en modell i rätt design blir också en snygg inredningsdetalj som ytterligare förstärker din personliga stil.

Olika tidningsställ för vägg och golv

Det trendiga tidningsstället tillverkas i många olika material och design. Från modeller som hängs på väggen, till de som placeras stående på golvet eller är en integrerad del av ett mindre bord. Fördelen med ett vägghängt tidningsställ är att de inte tar upp någon golvyta. Det är med andra ord ett smart val för dig som bor trångt eller av någon annan anledning har begränsad yta på golvet. Samtidigt har stående tidningsställ fördelen att de ibland kommer med handtag och är mycket enkla att förflytta i huset. 

Många känner till och älskar den stilrena String-serien – det klassiska retromärket som än idag är mycket populärt i svenska hem. String har producerat flera fina modeller av tidskriftssamlare i teak, samt svart eller vit metall. 

Gillar du en organisk och naturnära känsla, kan en tidningshylla i trä, skinn, eller läder vara något för dig. De finns i flera fina modeller och nyanser som svart, beige och cognac. En tidningshållare i rotting eller filt kan också vara fint – särskilt om du tycker om den bohemiska eller lantliga stilen. Föredrar du något extra elegant och modernt kan en tidningshållare eller tidningshylla i mässing, guld eller svartlackad metall bli ett mycket vackert inslag i rummet. 

Så kan du inreda med en tidningshylla eller -ställ

Behöver du lite inspiration när det kommer till placeringen av en tidningshållare? Självklart hjälper vi till med det!

Intill läsfåtöljen. Ett fint tidningsställ – kanske en modell som är integrerad i ett sidobord – kan knappast passa bättre än intill din skönaste läsfåtölj.

Vid soffan. Att sträcka ut sig i en skön soffa med ett tjockt inredningsmagasin kan verkligen vara härligt. Med en tidningshållare intill armstödet har du dina magasin inom räckhåll, utan att behöva resa på dig.

På hemmakontoret. Jobbar du hemifrån? En vägghängd tidningshållare kan bli ett smidigt inslag i inredningen. Fyll den med branschmagasin eller varför inte använda den som post- eller dokumentsorterare?

I badrummet. Att läsa tidningar eller lösa korsord i badrummet är en klassiker. Ett snyggt tidningsställ i guld eller mässing ser till att lektyren finns nära till hands.