Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Uteinredning

Ljuslyktor & marschallhållareOdlingslådor & utekrukorTrädgårdstillbehör

Skapa en trivsam och inbjudande utomhusmiljö med uteinredning. Odlingslådor, utekrukor, lyktor, vattenkannor och trädgårdstillbehör är några av kategorierna du kan utforska för att förhöja din trädgårds atmosfär. Hitta allt du behöver i vårt sortiment på Rum21 för att skapa en omsorgsfull och personlig utomhusmiljö som välkomnar både dig och dina gäster.

Visar 236 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Rosa
Lila
Röd
Vit
Gul
Pris
148 kr
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
Bergs PotterI webblager
Piccolina Kruka Rosa Ø40 cm
2 000 kr
Ferm LivingI webblager
Bau Balkonglåda, Svart
909 kr

InnehållStilren uteinredning med kvalitet

Skapa en harmonisk och personlig utomhusmiljö med hjälp av rätt uteinredning. Oavsett om du vill odla egna grönsaker och örter, skapa en mysig stämning med lyktor eller ha de bästa trädgårdsredskapen, finns det ett brett utbud av produkter att välja mellan från olika varumärken.

När det kommer till odlingslådor och utekrukor är varumärken som Bergs Potter och Ferm Living kända för att erbjuda högkvalitativa och stilrena alternativ. Deras vackra och hållbara produkter ger en elegant touch till trädgården samtidigt som de skapar en perfekt miljö för växters tillväxt.

För att skapa en romantisk atmosfär när kvällen faller, kan lyktor och marschallhållare vara ett utmärkt val. Varumärken som Fatboy och Cane-line erbjuder stilfulla och funktionella ljuslösningar som ger trädgården en varm och inbjudande känsla. Dessa produkter kan lysa upp och förvandla utomhusutrymmet till en magisk plats att koppla av och umgås i.

När det gäller trädgårdstillbehör och trädgårdsredskap är varumärken som Audo Copenhagen, Korbo och Garden Glory värda att nämna. Deras innovativa och högkvalitativa produkter, såsom vackra vattenslangar, praktiska redskap och stilrena trädgårdsaccessoarer, hjälper dig att skapa en välorganiserad och inspirerande trädgårdsmiljö.

Oavsett vilken stil du föredrar eller vilka behov du har, finns det en mängd olika uteinredningsprodukter tillgängliga för att förvandla din trädgård till en personlig och omsorgsfull utomhusoas. Utforska olika varumärken och låt din kreativitet flöda för att skapa den perfekta utomhusmiljön för avkoppling och njutning.