Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Belysning/Lamptillbehör

Lamptillbehör

Watt & VekeI webblager
Sista chansen
-30%
Takupphäng Till Julstjärna, Transparent
112 krRek. pris159 kr
Visar 125 produkter
Stäng meny
Watt & VekeI webblager
Sista chansen
-25%
Takupphäng Med Knapp, Vit
119 krRek. pris159 kr

InnehållTillbehör till lampor

Har du hittat en lampa där allt är perfekt förutom det att skärmen ser ut att komma från någon gammal hattaffär? Börjar du tröttna på din läslampa där tyget börjat spricka och ljuset sprids ut i hela rummet? Du behöver inte slänga eller köpa nya. Allt som behövs är att skaffa en ny lampskärm. På Rum21 har vi ett stort utbud. Titta runt så kommer du hitta en skärm som gör din gamla lampa till ny.

Sladdar för lampor

Sladdar brukar vara vita och tråkiga, men det finns alternativ även inom detta område. Dessutom kan dåliga, gamla sladdar vara en säkerhetsrisk. Se till att du har bra sladdar till dina lampor - om de är snygga också är det naturligtvis ett plus. Hos oss hittar du sladdar i flertalet olika storlekar och material, testa till exempel att byta till en stilren tygsladd och lampan får ett helt nytt utseende.

Varumärken och produkter

Som sagt, lampan behöver kanske inte bytas. För ett billigt pris kan du köpa tillbehören här. Välj produkter från Flos, House Doctor, Design House Stockholm och Watt& Veke, då blir du garanterat nöjd. Beställ lamptillbehör hos oss här på Rum21 - snabb leverans och bra priser garanteras.