Nyheter
Belysning

Lamptillbehör

LampfötterLampskärmarLampsladdar & övriga tillbehörLjuskällor

Fullända din belysningsupplevelse med vårt sortiment av lamptillbehör på Rum21. Vår kollektion inkluderar lampfötter, lampskärmar, ljuskällor, sladdar och andra tillbehör för att skräddarsy din belysning efter dina behov och önskemål. Utforska olika stilar och funktioner för att hitta det perfekta tillbehöret som kompletterar din lampa och skapar den önskade atmosfären i ditt hem.

FlosI webblager
RAKOS748 Ljuskälla E14 15W 90lm 2700K, Klar
39 kr
Visar 548 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
55 kr
400 kr
3 000 kr
TadéI webblager
Grape Bordslampa Transparent, 450 mm
4 999 kr
By RydénsI webblager
E5 Ljuskälla 1w 10-pack, Klar
161 kr
SelettiI webblager
Monkey Lamp Outdoor Glödlampa LED
119 kr
A++

InnehållTillbehör till lampor

Har du hittat en lampa där allt är perfekt förutom det att skärmen ser ut att komma från någon gammal hattaffär? Börjar du tröttna på din läslampa där tyget börjat spricka och ljuset sprids ut i hela rummet? Du behöver inte slänga eller köpa nya. Allt som behövs är att skaffa en ny lampskärm. På Rum21 har vi ett stort utbud. Titta runt så kommer du hitta en skärm som gör din gamla lampa till ny.

Sladdar för lampor

Sladdar brukar vara vita och tråkiga, men det finns alternativ även inom detta område. Dessutom kan dåliga, gamla sladdar vara en säkerhetsrisk. Se till att du har bra sladdar till dina lampor - om de är snygga också är det naturligtvis ett plus. Hos oss hittar du sladdar i flertalet olika storlekar och material, testa till exempel att byta till en stilren tygsladd och lampan får ett helt nytt utseende.

Varumärken och produkter

Som sagt, lampan behöver kanske inte bytas. För ett billigt pris kan du köpa tillbehören här. Välj produkter från Flos, House Doctor, Design House Stockholm och Watt& Veke, då blir du garanterat nöjd. Beställ lamptillbehör hos oss här på Rum21 - snabb leverans och bra priser garanteras.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer