Nyheter
Belysning

Bordslampor

Utforska vårt exklusiva urval av stilfulla bordslampor på Rum21. Från moderna till klassiska design, hitta den perfekta bordslampan för att lyfta din inredning. Vårt sortiment erbjuder högkvalitativa lampor i olika storlekar, former och material för att passa alla smaker och behov.

Visar 944 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Guld
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
&TraditionI webblager
Flowerpot VP3 Bordslampa, Beigeröd
2 569 kr
Fritz HansenBeställningsvara
Kaiser Idell 6631-T Luxus Bordslampa, Ruby Red
7 350 kr
HAYI webblager
Matin Bordslampa 380 mm, Pure White
2 203 kr

InnehållBordslampan - den användbara inredningsdetaljen

En bordslampa kan liva upp vilken yta som helst. Placera den i fönstret, på ditt skrivbord, på en byrå eller varför inte som sänglampa på nattduksbordet. Listan av snygga, klassiska bordslampor kan göras lång och livslängden på några av dem flera hundra år. Investera i en bordslampa som kan pryda ditt hem år efter år utan att du tröttnar. Om du satsar på en bordslampa från exempelvis GUBI så vet du att du köpt en gedigen och välgenomtänkt lampa som kommer hålla i många år framöver. Samtidigt som det finns de som gillar att byta lampor efter årstid eller när de tröttnat, då kanske det är bättre att se de senaste nyheter inom belysning för att få en ny favorit.

Vårt sortiment av bordslampor

Listan kan göras lång men på vår topplista hamnar de klassiska Bestlight-lamporna, AJ bordslampa från Louis Poulsen, designad av Arne Jacobsen. Även Milk från &Tradition, Bourgie från Kartell, Flowerpot från &Tradition och Gatto från Flos hamnar högt upp på listan. Vilken är din favorit? Oavsett vilka stil du letar efter, så har vi allt från riktiga designklassiker till nya belysningsfavoriter. Vi har mängder av bordslampor i lager och skickar de inom 1-3 dagar och sen är det bara att njuta av ditt senaste belysningsfavorit.