Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Utemattor

Lägg grunden för din utomhusinredning med våra vackra utemattor och skapa en plats där du kan njuta av skönheten i naturen i stil och komfort. På Rum21 har vi noga valt ut mattor som sätter en personlig prägel på din trädgård eller balkong. Utforska vårt breda sortiment och upptäck högkvalitativa utemattor som kombinerar stil och hållbarhet. Välj mellan olika mönster, färger och material för att skapa en unik och inbjudande utomhusyta.

Visar 266 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Orange
Rosa
Lila
Röd
Vit
Gul
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
PappelinaI webblager
Kampanj
-20%
Vera Rug, Black/Vanilla Matta Svart / Vanilj, 70x450 cm
3 164 kr
DixieI webblager
Tree Gummimatta, 45x75 cm
300 kr

InnehållPraktiska och stilrena utemattor

Utemattor är både praktiska och stilfulla tillägg till utomhusmiljön. De ger en bekväm och skyddande yta på uteplatser, balkonger och trädgårdar. Hos Rum21 erbjuder vi ett brett urval av utemattor från välrenommerade varumärken, inklusive Brita Sweden, Ferm Living, Heymat och Pappelina.

Brita Sweden är känt för sina vävda plastmattor i färgglada mönster och slitstark kvalitet. Deras mattor är en perfekt kombination av funktion och skandinavisk design. Ferm Living erbjuder moderna och stilrena utemattor som förhöjer utomhusutrymmets estetik. Deras tidlösa mönster och kvalitetsmaterial gör dem till en favorit bland designentusiaster.

Heymat är specialiserade på mattor med innovativa designlösningar och hög funktionalitet. Deras mattor är tillverkade för att tåla tuffa väderförhållanden samtidigt som de ger en välkomnande känsla. Pappelina erbjuder vävda plastmattor i tidlösa mönster och hållbara material. Deras mattor är både praktiska och stilfulla och passar perfekt för att skapa en inbjudande utomhusyta.

För att ta hand om din utematta på bästa sätt bör du regelbundet rengöra den från smuts och löv. Använd en borste eller dammsugare för att avlägsna smuts och skräp. Vid behov kan du tvätta mattan med ljummet vatten och mild tvål. Se till att mattan torkar ordentligt innan du använder den igen. Om du tar hand om din utematta kan du skapa en vacker och omsorgsfullt inredd utomhusmiljö som kommer att hålla länge.