Nyheter
Belysning

Utekuddar

Skapa en bekväm och stilfull utomhusmiljö med vårt sortiment av utekuddar. Hos Rum21 hittar du ett brett urval av kuddar som ger extra komfort till dina utemöbler. Välj mellan olika varumärken och stilar för att hitta den perfekta kudden för din trädgård eller balkong. Våra utekuddar kombinerar högkvalitativa material och design för att ge dig en bekväm och elegant utomhusupplevelse.

Visar 92 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Orange
Rosa
Lila
Röd
Vit
Gul
Pris
400 kr
700 kr
1 100 kr
FiamI webblager
Nackkudde Amigo XXL/Casan,Vit
475 kr
FiamI webblager
Nackkudde Amigo XXL/Casan, Svart
380 kr

InnehållUtekuddar för alla stilar

För att skapa en bekväm och stilfull utomhusmiljö är utekuddar ett perfekt tillskott till dina utemöbler. Hos Rum21 hittar du ett brett utbud av utekuddar från olika välrenommerade varumärken som bland annat Chhatwal & Jonsson, DIYTI, Ethnicraft och Fatboy.

Chhatwal & Jonsson erbjuder eleganta utekuddar med mönster inspirerade av Indien. Deras unika design och färgpaletter ger en exotisk touch till din utomhusmiljö. DIYTI är känt för sina stilrena och eleganta utekuddar. Deras tidlösa design och högkvalitativa material ger en sofistikerad känsla till utomhusutrymmet.

Ethnicraft erbjuder minimalistiska utekuddar i exklusiva material. Deras fokus på enkelhet och kvalitet ger en stilren och modern touch till utomhusmiljön. Fatboy är kända för sina lekfulla utekuddar med färgglada mönster och kulörer. Deras kuddar ger en pop av färg och livlighet till din utomhusinredning.

Oavsett vilket varumärke du väljer, kan du vara säker på att våra utekuddar kombinerar både komfort och stil för att skapa en inbjudande utomhusmiljö där du kan koppla av och njuta av solen. Utforska vårt sortiment och hitta de perfekta utekuddarna för att ge din utomhusmiljö en personlig touch

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer