Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Posters

Ge dina väggar nytt liv med vackra posters och tavlor. Hos oss på Rum21 hittar du många fina, stilrena och moderna motiv i både färg och svartvita toner. Vilket rum vill du förvandla?

Paper CollectiveI webblager
Faberge Poster, 50x70 cm
300 kr
Visar 208 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Multi
Orange
Rosa
Lila
Röd
Vit
Gul
Pris
148 kr
400 kr
1 100 kr
Kunskapstavlan®I webblager
Herbs Poster 30x40 cm
194 kr

InnehållPosters för dekoration och lärande

Posters – för ett mer personligt hem

Ett av de mest klassiska och enkla sätten att ge ditt hem en tydlig personlig prägel, är att hänga upp tavlor på väggarna. Förr hängde man upp vackra oljemålningar och porträtt, ofta målade av någon duktig konstnär. Idag däremot, har det blivit allt vanligare att inreda med fotokonst och vackra motiv i form av posters och affischer. Att skapa hela tavelväggar med små och stora, inramade posters är en trend som hållit i sig länge – och fortsätter att göra det. Tavelväggar är ett effektfullt sätt att skapa vackra blickfång i rummet, som samtidigt framhäver din personlighet.

Vad är du ute efter? Posters som piggar upp köket eller kanske den där alldeles speciella affischen som saknas till tavelgruppen i ditt sovrum? Vare sig du söker monokrom fotokonst, grafiska prints eller en affisch med söta djur till ert barnrum, finns det massor att välja på i vårt sortiment online.

Välj rätt ram till din affisch

Även om en poster i snygg design är fin precis som den är, så tycker många om den stilrena känslan du får av en ram runt motivet. Med ramar kan du knyta ihop din inredning ytterligare, till exempel genom att plocka upp de material och/eller färgnyanser du har på möbler och annan inredning. Ramen du väljer gör väldigt mycket för hur din tavla kommer att upplevas.

Många posters och affischer kommer i standardstorlekar som 30x40 cm, 50x70 cm och 70x100 cm. Det underlättar när du ska köpa en ram, eftersom även ramar tillverkas i standardstorlekar. Men du behöver såklart inte ha en ram i exakt samma storlek som din poster. Det kan vara precis lika fint med en vit passepartout – som ger intrycket av luft mellan motiv och ram. 

Tre sätt att inreda med tavlor och prints

De allra flesta av oss tycker om att ha det fint hemma. Därför investerar vi gärna i fina dekorationsdetaljer som just posters och annat som hjälper oss att skapa ett vackert inrett hem. Men ibland saknas inspirationen – därför kommer här tre tips på hur du kan inreda snyggt med dina posters och tavlor.

Monokromt och minimalistiskt. Gillar du dämpade, neutrala toner och avskalad inredning? Svartvita posters med ramar i svart eller vitt blir både modernt och elegant.

Tavellister. Det är alltid skönt att slippa spika och borra i väggen. Med en eller flera tavellister kan du enkelt visa upp dina tavlor – samtidigt som det blir extra lätt att flytta runt dina inramade posters om du vill ha lite variation. Extra snyggt kan det bli med en tavellist i samma nyans som din vägg.

Välj ett tema. Skapa en röd tråd genom att hålla dig till en färgskala eller ha till exempel film- eller naturmotiv som tema. Det ger ett mer enhetligt och balanserat intryck.