Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Golvbelysning

BåglamporGolvlamporLäslampor

Förhöj atmosfären i ditt hem med vår mångsidiga golvbelysning på Rum21. Utforska vårt utbud av golvlampor för att addera stil och funktionalitet till ditt rum. Upptäck också våra läslampor och båglampor för att skapa en skräddarsydd belysningslösning som passar dina behov och förbättrar din inredning.

Visar 521 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
59 900 kr
Louis PoulsenI webblager
Kampanj
-7%
PH 3½-2½ Golvlampa, Krom
16 250 kr
GUBII webblager
Gräshoppa Golvlampa, Vintage red
7 649 kr
MuutoBeställningsvara
Leaf Golvlampa, Mörkgrön
4 049 kr

InnehållGolvlampor som gör skillnad

Vi älskar golvlampor! De är så lättmöblerade och man behöver inte bestämma sig permanent vart de skall stå. De är praktiska och enkla att flytta runt och kan förändra utseendet på ett helt rum. Golvlampor kan stå för sig själv eller ihop med ett annat möblemang. Nuförtiden ser man ofta hur stylister använder sig av golvlampor som sänglampor, ståendes på golvet - rent och snyggt. Golvlampor kan ju också användas som läslampor när du sitter i soffan eller till en fristående fåtölj, där du vill ha ett direkt ljus så du enkelt kan läsa. Oavsett vilken typ av golvlampa du letar efter så har vi ett stort sortiment som är värt att undersöka. Vi har en mängd olika modeller, storlekar och färger från en mängd välkända varumärken.

Vårt sortiment av golvlampor

Vilken färg ska man satsa på när man väljer golvlampa? Det finns såklart inget rätt eller fel. Vi har samlat alla våra favoriter under ett tak! Vad sägs om AJ golvlampa som finns i en rad olika färger, Pull golvlampa från Muuto eller den omåttligt populära Gräshoppa Golvlampa från Gubi. Trevlig shopping!