Nyheter
Belysning

Barstolar

Här hittar du barstolar som passar runt barbordet eller köksön. Välj mellan olika modeller och material från välkända varumärken och formgivare.

Visar 413 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Ek
Rosa
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
Normann CopenhagenI webblager
Form Barstol Stålben, 75cm, Svart
3 070 kr
DepartmentI webblager
Kampanj
Barstol Med Ryggstöd 80 cm, Svart / Beige Sammet
1 592 kr

InnehållBarstolar och barpallar för upphöjda matplatser

Söker du efter en barstol som har en hög kvalitetskänsla och stilfull design? Då har du kommit till rätt kategori. Du finner varumärken som HAY, Källemo, Magis, Kartell m.fl. Att samla kompisgänget, kusinerna eller grannarna på mingel sittandes på barstolar med barbordet i centrum lyfter vilken tillställning som helst. Med en fräsch dryck i ena handen och en god snitt i andra kan man sitta på en barstol hur länge som helst.

Passa på att mixa olika modeller och färger, kombinera en vit barstol med en i metall och du får en personlig prägel på hemmet. En barstol har även andra användningsområden än att bara sitta på. Ställ en klängväxt i en snygg kruka på stolen och du har en snygg detalj i matrummet eller sovrummet.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer