Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Pallar

Här kan du hitta hela vårt sortiment av pallar. En pall är den perfekta extra ytan att sitta på, för förvaring av smått och gott eller som extra avlastningsyta i vilket rum som helst. Här hittar du populära favoriter från varumärken som Asplund, HAY och Normann Copenhagen.

Visar 199 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
&TraditionI webblager
Wire Stool, Rostfritt Stål
2 007 kr
FramaI webblager
Adam Stool Pall 50 cm, Svart läder/Svart
3 294 kr

InnehållPallen - skapar enkelt rum för fler

En pall har flera användningsområden och passar i många olika miljöer. När du inte når något långt upp på hyllan eller som en extra sittplats vid bordet, då passar pallen lite extra bra. Inte alla har mängder av stolar eller ett jättestort matbord i matsalen och då kan en pall komma väl till hands. På en stilfull pall i vardagsrummet kan du placera krukväxter och runt köksbordet blir pallen ett perfekt tillskott när ni får extra gäster. Sen är det faktiskt så att en pall förbättrar din hållning, eftersom den inte har något ryggstöd får musklerna i ryggen jobba lite extra.

I köket har pallen en given plats där vi ofta har höga skåp eller skafferier. Kökspallen kan ju även vara en vacker inredningsdetalj precis som den kan vara användbar. Pallen kan även vara en väldigt bra möbel i hallen, där har du ofta ett behov av att sitta ner när du ska sätta på dig skorna eller kanske sitta ner och vänta på att bilen ska köras fram. Oavsett vart som du vill använda pallen kommer den bli en älskad möbel i hemmets alla rum.