Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Inredning

Inredning

Här hittar du inredningsdetaljer för hemmets alla rum. Välj mellan allt från detaljer för vardagsrummet till sovrumsinredning eller inredning för hallen. Hos oss hittar du populära varumärken som Muuto, House Doctor, Skultuna, Vitra och många fler.

Visar 4684 produkter
Stäng meny
Authentic ModelsI webblager
Black Week
-26%
Solar System Mobil
903 krJämf. pris1 227 kr

InnehållInredning för hemmets alla rum

Handla inredning online - enkelt och smidigt på Rum21. Hos oss kommer du garanterat hitta det du söker. Oavsett om det handlar om inredning till sovrummet, köket eller vardagsrummet så har vi ett stort utbud av inredningsdetaljer som passar till hemmets alla rum. Allt från speglar och dekorationer till praktiska förvaringslösningar. Kanske letar du efter en designklassiker som vasen Lilja från Skultuna eller en hylla som String Pocket?

Rum21 har mängder av kända varumärken som House Doctor, Eva Solo, Asplund, Design House med flera. Vi har det du söker, oavsett om det gäller dekorativ förvaring eller någon liten sak som berättar om vem just du är. Kanske kan den klassiska träapan från Kay Bojesen berätta något om din personlighet och vem du är? Hitta just din favorit och beställ hem direkt på nätet.