category
/mobler/mobler/soffor
Visar 200 produkter
Stäng meny
Visar 48 / 200

Om vardagsrumsgolvet ses som ett hav så är soffan en betryggande flotte att krypa upp i, en räddare i nöden helt enkelt. Det är i soffan du sitter i med en kopp varm choklad efter en hård arbetsdag. Soffan är rummets nav, din trygga hamn. Det är i den det händer.

I soffan får hela familjen plats att samlas. Ett lugn sprider sig så fort man sjunker ner tillsammans och slår på en film, någon lättsam tv-serie eller ett familjeprogram. Soffan är en plats för rekreation - något som hela familjen behöver. I den behövs inga ord- tystnad och några filtar säger allt.

Soffor - modeller och design

Vill du ha en soffa i skinn som matchar resten av rummets strama design, eller är du ute efter en stor soffa som rymmer en hel familj? Du kanske helst vill se en modell med en divan - gärna i hörnet där du markerat som ditt? Söker du en 2- eller 3-sitssoffa? Kanske en hörnsoffa eller bäddsoffa? Allt finns här. Hos Rum21 finns alla varianter du kan tänka dig och med varumärken som ire, Department, Kartell med flera så är vi säkra på att just du hittar den typ. Glöm heller inte att kika på vårt eget varumärke Formaterial. Beställ din soffa direkt på nätet för bäst pris och snabb leverans. Titta runt bland utbudet och köp den soffa du vill ha.