Nyheter
Belysning
11W Toalettborste Väggmonterad, Vit

11W Toalettborste Väggmonterad, Vit

2 034 kr
REK2 395 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris2 034 kr
11W toalettborste från VIPP med en minimalistisk design i pulverlackerat rostfritt stål med en väggmonterad funktion för en sofistikerad och elegant touch.
I lager
Finns varan i butik?

11W Toalettborste Väggmonterad

2 034 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

11W toalettborste från VIPP med en minimalistisk design i pulverlackerat rostfritt stål med en väggmonterad funktion för en sofistikerad och elegant touch. Den har en tätslutande stängning och ett utbytbart borsthuvud för optimal användarupplevelse. Toalettborsten har en utbytbar, inre del. Hållbar, elegant funktion perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet.

Bra att veta om 11W toalettborste


- Väggmonterad design.
- Tillverkad av rostfritt stål, silikon och plast.
- Pulverlackerad finish.
- Toalettborsten finns i olika färgval.
- Tätslutande stängning.
- Djup: 106 mm.
- Höjd: 435 mm.
- Diameter: 100 mm.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Historien om Vipp börjar i grundaren Holger Nielsens verkstad i 1930-talets Danmark. Holgers fru, Marie Nielsen, behövde en praktisk soptunna till sin frisörsalong så Holger gick ut till sin verkstad och skapade vad vi idag kallar Vipps mest ikoniska produkt - Vipps pendalhink. Sedan dess har Vipp utvecklas från en pedalhink till ett varumärke med hushålltillbehör, belysning, möbler och köksinredning. Företaget är än idag familjeägt och håller fast vid Holgers princip att skapa tåliga, funktionella produkter med en tidlös design.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer