Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Adnet Soffbord 100 cm, Svart
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Adnet Soffbord 100 cm, Svart

13 500 kr
Tid. pris14 399 krREK17 999 kr

Prisinformation

Rekommenderat pris
Leverantörens rekommenderade försäljningspris

Tidigare pris
Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan prissänkningen påbörjades

Adnet är ett stilfullt soffbord från GUBI som kommer att bli pricken över i:et i ditt hem.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Adnet Soffbord

13 500 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Det här soffbordet har en ikonisk design skapad av den berömda designern Jacques Adnet. Med en rund bordsskiva i glas, elegant böjda ben i metall och en handgjord kant i läder och förgyllda ringar i mässing, sätter det verkligen tonen för stil och kvalitet. Adnet soffbord är perfekt för att skapa en statement i din inredning. Oavsett om du vill använda det som en praktisk yta för att visa upp dina smycken och boksamlingar eller som en plats att sitta runt och njuta av en kopp kaffe, så kommer detta soffbord att vara en perfekt komplettering till ditt hem. Dess tidlösa design och moderna material gör det också väldigt mångsidigt. Oavsett om du har en minimalistisk inredning eller en mer traditionell stil, så kommer Adnet soffbord inte att kännas malplacerat. Så om du letar efter ett soffbord som kombinerar stil, funktion och kvalitet, då är Adnet soffbord från GUBI definitivt ett bra val.

Design av Jacques Adnet.

Bra att veta om Adnet soffbord


- Adnet uppskattas för den ikoniska designen.
- Soffbord i läder och glas.
- Soffbordet finns i olika storlekar.
- Rund form.
- Design av Jacques Adnet.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer