Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Amigo XXL Solsäng, Vit
Fiam utemöblerFiam utemöbler

Amigo XXL Solsäng, Vit

4 175 kr
Klassisk, bekväm och vädertålig solsäng från Fiam.
I lager
Finns varan i butik?

Amigo XXL Solsäng

4 175 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar

Produktinformation

Amigo XXL från Fiam är designad av Klassisk solsäng som är perfekt att slänga sig i när solen kommer fram. Stolen väger lite och kan smidigt fällas ihop så att den inte tar onödig plats när den inte används. Den har också praktiska handtag att bära den i vilket gör den lätt att ta med till stranden eller flytta runt. Den har tre lägen för ryggstödet så att man alltid hittar den perfekta lutningen. Stolen har mycket vädertåligt tyg som motstår smuts, fukt och mögel. Nackkudde säljs separat.

Tvättas av med en svamp och ett milt tvättmedel.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Fiam är ett italienskt företag som startade 1975 av Francesco Favagrossa och är ett familjeföretag med omsorg och entusiasm. Fiam designar utemöbler. Möblerna är inte bara underhållsfria utan har även en ren och enkel design som passar de flestas tycke och smak och även vårt klimat här i skandinavien. Möblerna säljs över hela världen och är väldigt omtyckta.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer