product
variable_196213Around Coffee Table Large, Ashhttps://www.rum21.se/around-coffee-table-large?selectedPartNo=1006465https://az666937.vo.msecnd.net/67/1b7a8c59-a30e-44cb-a2ca-d71ab96d257dOutOfStock5395SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/soffbordMuutoAround bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla.5395

Around Coffee Table Large, Ash

5 395 kr
Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet.
Leveranstid:  8-10 veckor
Förlängt öppet köp till 31/1
Prisgaranti - läs mer under kundservice

Produktinformation

Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.