Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Asteria Vägglampa Lång, Pärlvit

Asteria Vägglampa Lång, Pärlvit

2 499 kr
Asteria är en vägglampa från Umage med oöverträffad mångsidighet och elegant design för anpassningsbar, stämningsfull belysning.
I lager
Finns varan i butik?

Asteria Vägglampa Lång

2 499 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Umage Asteria vägglampa, omsorgsfullt designad av Søren Ravn Christensen, skapar den perfekta balansen mellan funktion och elegans. Detta under av lampa finns i två storlekar och passar alla dina unika utrymmen med sin eleganta anpassningsförmåga. Vare sig det handlar om att skapa en välkomnande atmosfär i hallen eller att erbjuda ett fridfullt ljus för godnattsagan, så gör Asteria vägglampa allt. Det här är inte bara en lampa, det är ett statement som höjer atmosfären i ditt hem. Men Asteria är inte bara snygg - den är smart också! Med en diskret dimbar knapp på lampans skärm har du full kontroll över din belysning. Den långa modellen går till och med ett steg längre och kan svängas från sida till sida för ökad användbarhet.

Design av Søren Ravn Christensen.

Bra att veta om Asteria vägglampa


- Asteria uppskattas för det stämningsfulla ljuset.
- Asteria är också omtyckt för den dimbara funktionen.
- Ingår i serien Asteria.
- Design av Søren Ravn Christensen.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Umage är ett danskt företag som tillverkar belysning med skandinavisk design. Lamporna har karaktär och är tillverkade av fjädrar, bomull och plast. Företaget grundades 2008 och har redan sina produkter i 40 länder i världen över. Deras vackra produkter passar in i många hem och stilar, från romantisk till industriell miljö.