product
variable_234929Base Table Matbord 140x80 cm, Vithttps://www.rum21.se/base-table-matbord-vit-svart-gra?selectedPartNo=1019476https://az666937.vo.msecnd.net/67/170cd13d-f33e-41d5-8f7f-d4654ec3e065InStock9300SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/matbordMuutoBase Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet. Det här bordet har en aluminiumram vilket gör att det passar lika bra i offentlig miljö som i privat. Base Table är tillverkat för att kunna stå emot konstant användning och tuff miljö samtidigt som bordets detaljer har tilldelats största uppmärksamhet. Resultatet av att ingenting har lämnats åt slumpen är ett mångsidigt bord som passar in i alla hem såväl som arbetsplatser, utbildningsinstitutioner, konferenslokaler och gästutrymmen. Välj mellan flera olika storlekar och färger.<br /><br /><strong>Material</strong><br />Base Table är tillverkat av aluminium med en extra hållbar akrylfärg. Bordsskivan är gjord i laminatyta med ABS-kanter. Den svarta bordsskivan är gjord i plywood med linoleumtopp. <br /><br /><strong>Skötselråd</strong><br />Rengör bordet med en lätt fuktig trasa. Torka alltid torrt efteråt. Vid behov, använd ett milt rengöringsmedel. <br /><br />Bordet levereras omonterat. För mer info, se monteringsanvisning och produktblad.9300

Base Table Matbord 140x80 cm, Vit

9 300 kr
Base Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet.
I lager:  Skickas omgående
Förlängt öppet köp till 31/1
Prisgaranti - läs mer under kundservice

Produktinformation

Base Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet. Det här bordet har en aluminiumram vilket gör att det passar lika bra i offentlig miljö som i privat. Base Table är tillverkat för att kunna stå emot konstant användning och tuff miljö samtidigt som bordets detaljer har tilldelats största uppmärksamhet. Resultatet av att ingenting har lämnats åt slumpen är ett mångsidigt bord som passar in i alla hem såväl som arbetsplatser, utbildningsinstitutioner, konferenslokaler och gästutrymmen. Välj mellan flera olika storlekar och färger.

Material
Base Table är tillverkat av aluminium med en extra hållbar akrylfärg. Bordsskivan är gjord i laminatyta med ABS-kanter. Den svarta bordsskivan är gjord i plywood med linoleumtopp.

Skötselråd
Rengör bordet med en lätt fuktig trasa. Torka alltid torrt efteråt. Vid behov, använd ett milt rengöringsmedel.

Bordet levereras omonterat. För mer info, se monteringsanvisning och produktblad.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.