Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Flos - logo - Rum21.seFlos - logo - Rum21.se

Bellhop Outdoor Vägglampa

4 696 krREK5 870 kr
Bellhop Vägglampa är en del av Flos exklusiva utomhusbelysning formgiven av designerduon Edward Barber och Jay Osgerby.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Bellhop Outdoor Vägglampa

4 696 kr

10-35 % rabatt på belysning

Hitta din nästa lysande designikon hos oss på Rum21. Oavsett om du gillar sprudlande färger eller neutrala kulörer har vi en lampa för dig och ditt hem. Fram till och med den 2/10 erbjuder vi 10-35 % rabatt på lampor från ikoniska varumärken.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Bellhop Outdoor Vägglampa är en tålig uppföljare till orginalet Bellhop Bordslampa som endast gick att bruka inomhus. Edward Barber och Jay Osgerby som ligger bakom designen på Bellhop är båda utbildade arkitekter i grunden. Tillsammans har den prisbelönta desginerduon blivit anlitade för flera hedersvärda uppdrag hos välkända varumärken, inte minst hos Flos där de skapade den omtyckta Bellhop lampan. Design kombinerat med form och funktion är något som utmärker denna duo. Bellhop Outdoor vägglampa är tillverkad av extruderat gjutet aluminium eller rostfritt stål för att tåla utomhusmiljö och ger ifrån sig ett symmetriskt behagligt ljussken. Matcha vägglampan med pollaren i samma serie.  Bellhop Outdoor sätter en modern prägel till din utomhusmiljö samtidigt som den vackert lyser upp omgivningen.

Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 5283 kr

Egenskaper

Om varumärket
"Att belysa mänskliga omgivningar med den mest ikoniska ljusdesignen är vår styrka, och våra designers kreativitet gör det möjligt för oss att skapa ljus på revolutionerande sätt"
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer