Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
Shop/Belysning/Lampor/Taklampor

Taklampor

Här har vi samlat alla våra taklampor, pendlar och plafonder. En taklampa kan ändra hela uppfattningen av ett helt rum. Taklampor finns i alla möjliga former, storlekar och färger. Se vårt breda sortiment av taklampor från mängder av kända varumärken.

Visar 1891 produkter
Stäng meny
Flos
-30%
2097/30 Sarfatti Ljuskrona, Mässing
12 647 kr17 990 kr
Visar 48 / 1891
Innehåll

Taklampor för alla rum

Den perfekta taklampan kan ibland vara svår att hitta. Den ska både vara snygg och sprida ett behagligt och mjukt sken i rummet. Det finns olika modeller av taklampor, det finns plafonder och pendlar. Sen är ju frågan om vart din taklampa ska hänga någonstans, är det ovanför köksbordet, i hallen eller sovrummet? Beroende på vart du ska placera din taklampa, har du även lite olika krav på den. Vid matbordet är den klassiska pendeln PH5 en favorit som ger ett precist och direkt ljus nedåt. Medan andra lampor som exempelvis EOS från Umage ger ett mer stämningsfullt ljus som passar bättre i ett sovrum.

Under denna kategori hittar man såväl industrilampor så som taklampor i New Nordic-stil eller klassisk skandinavisk stil. Vad sägs t.ex. om välkända klassiker så som Flowerpot från &tradition, 2097 från FLOS, FL/Y från Kartell eller E27 från Muuto. Hos oss på Rum21 återfinns flera storfavoriter och designklassiker inom belysning. Oavsett vilken typ av taklampa som du letar efter, så har vi på Rum21 ett stort utbud av taklampor som passar i alla hemmets rum.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2021 Rum21.se