Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Belysning/Ljuskällor

Ljuskällor

FlosI webblager
Parfumepare LED E14 1,5-1,7W 90lm 2500K, 32-pack
6 900 kr
Visar 234 produkter
Stäng meny
AiramI webblager
LED Filament P45 4,5W E14 470lm Dimbar
46 kr
Prismatchat

InnehållLjuskällor som sätter stämningen

Är du trött på att se samma sorts sken året om? Trött på den där gamla glödlampan som tålmodigt fyller sin funktion men inte bjuder på något extra. Faktum är att du faktiskt kan lyfta hela känslan i rummet med energismarta, snygga och dekorativa lampor. Du kan piffa upp hemmet med ljuskällor som har mönster eller en annorlunda form.

Med rätt ljuskälla kan du på ett billigt sätt få ett helt nytt rum, för hur ljuset faller och lamporna ser ut är en viktig del av bra heminredning. Så titta igenom vårt utbud av LED- och halogenlampor och välj något dekorativt istället för den gamla glödlampan.

Ljuskällor i vårt sortiment

Vi erbjuder ljuskällor och lampor till förmånliga priser och har i vårt lager märken som Philips, Orrefors, Muuto, Edison, House Doctor med flera. Ge ditt hem ett nytt sken och kolla runt bland alla dessa innan du bestämmer dig. Vi levererar snabbt till dig och har alltid bra priser på vad du än beställer.

Miljö och energi

Att vara miljömedveten är numera ett absolut måste. Planeten måste vi alla dra vårt strå till stacken för att rädda. Det lilla du bidrar med blir i det stora hela oerhört stort. Bara genom att byta din vanliga glödlampa mot en Halogenlampa så sparar du upp till 30 procents energi och får en lampa med två års längre livslängd. Här kan du kombinera bra design med gott ”miljötänk”. Titta runt bland våra lampor och beställ det som passar ditt hem.