Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler
Katt som tänder en lampaHär var det tomt
Utforska vårt sortiment
NyheterVarumärkenFormgivareKampanjerInspirationPresentkort

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Sista chansen på Black Week 2021
Sista chansen på Black Week 2021

Black Week offers to your inbox!Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information om alla våra Black Week-erbjudanden direkt till din inkorg.
Aktuella erbjudanden
Erbjudande på Flowerpot
Flowerpot är en serie lampor från &Tradition, formgivna av Verner Panton. Flowerpot har kommit att bli en av vår moderna tids stora designikoner och är namngiven efter Flower Power-epoken på 1960-talet. Lampan blir en oemotståndlig detalj i hemmet som inte bara minner om dess historia, den har också en tidlös design som kommer hålla i många år framåt.
Aktuella erbjudanden
Erbjudande på Hashira
Hashira är en lampserie från Menu, formgiven av designstudion Norm Architects. Hashira har en vacker form med ett asiatiskt designspråk som avger ett mjuk och varmt sken. Serien består av bordslampa, golvlampa och pendlar i flera olika modeller.

Vinterns ljusglimatar

Läs mer
Läs mer
Black Friday 2021 på Rum21

När inträffar Black Friday 2021?

Black Friday går av stapeln i slutet av november, och under hela veckan, Black Week, kommer vi ha erbjudanden på mängder av produkter inom belysning, inredning och möbler. Passa på att shoppa julklappar till dig själv, dina vänner och din familj till extra förmånliga priser redan i slutet av november hos oss på Rum21.se. Välkommen online eller till vår butik på Kungsgatan i Stockholm.

Vad är Black Friday?

Black Friday är en shopping-högtid som ursprungligen kommer från USA och markerar startskottet för julhandeln som där tar fart efter Thanksgiving. I Sverige blev Black Friday en populär shoppingdag i början av 2010-talet när allt fler butiker började uppmärksamma dagen. Numera har många e-handelsbutiker såväl som fysiska butiker extra bra erbjudanden under hela veckan och Black Friday-helgen. Även måndagen efter Black week, Cyber Monday, bjuder på fantastiska erbjudanden du inte vill missa.

Vilka Black Friday-erbjudanden hittar du på Rum21?

På Rum21 kommer du hitta nya fantastiska Black Friday-erbjudanden på möbler, belysning, inredning och textil mellan den 21-29 november. Under veckan kommer vi ha extra bra priser på många av våra mest populära varumärken, så se till att hålla dig uppdaterad kring dagens exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Nedräkningen har börjat till höstens stora designfest på Rum21.