Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Blend 9 Pendel, Traffic White / Nickel

Blend 9 Pendel, Traffic White / Nickel

2 395 kr
Sätt ett stilrent och elegant uttryck i ditt hem med Blend pendel från Pholc. Dess kombination av skandinavisk minimalism och japansk design gör att den passar in i många olika inredningsstilar.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Blend 9 Pendel

2 395 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Med sin minimalistiska design och kvalitetsmaterial kommer denna lampa att lysa upp ditt hem med ett mjukt sken som skapar en mysig och avkopplande stämning. De geometriska formerna ger den en modern och stilren känsla som passar in i alla typer av inredningar. Lampan kan användas som en dekorativ inredningsdetalj eller som en funktionell ljuskälla i sovrummet, vardagsrummet eller på kontoret. Blend pendel är också en bra lösning för att skapa en avkopplande stämning i restauranger, hotell och andra offentliga platser. Den högkvalitativa tillverkningen garanterar inte bara dess estetiska kvalitet, utan även dess hållbarhet och långa livslängd. Så om du vill ha en stilren och hållbar lampa som kommer att göra ditt hem eller arbetsplats än mer inspirerande, är Blend pendel rätt val för dig.

Design av Sabina Grubbeson. Originaldesign från år 2015.

Bra att veta om Blend 9 pendel


- Blend 9 uppskattas för de geometriska formerna.
- Ingår i serien Blend.
- Design av Sabina Grubbeson.
- Ljuskälla ingår inte.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Pholc är ett inredningsföretag med fokus på egen design och produktutveckling av belysning som har producerat lampor i över 50 år. Med sin långa erfarenhet är de därför en av Sveriges ledande leverantörer av belysning för hemmet. Formen har med tiden gått från att vara klassisk till en härlig nordisk stil som andas Gotland, Köpenhamn och Berlin.