Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Bow Vägglampa, 100 cm
101 copenhagen - inredning101 copenhagen - inredning

Bow Vägglampa, 100 cm

4 595 kr
Bow är en vägglampa från 101 Copenhagen med en unik design inspirerad av elegansen hos en rosett, perfekt för en mysig atmosfär.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Bow Vägglampa

4 595 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Förbered dig på att bli fängslad av Bow vägglampa från 101 Copenhagen! Produkten är designad av de kända konstnärerna Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl och har hämtat inspiration från elegansen hos en båge och balansen mellan ljus och mörker. Det lysande LED-ljuset som är inneslutet i akrylröret framhäver den skulpturala designen - och speglar en klassisk bågsträng. Bow vägglampa finns i två olika storlekar och avger ett mjukt, varmt sken som på ett konstfullt sätt sätter tonen för en mysig och behaglig atmosfär. Vägglampan har en elegant, rektangulär hållare i metall och är utrustad med bronserade komponenter som förstärker dess arkitektoniska sofistikering. Den passar perfekt för dig som uppskattar minimalistisk men ändå imponerande design. Med en otrolig LED-livslängd på 25 000 timmar kommer Bow-vägglampan att vara en ständig ledstjärna i din heminredning.

Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Originaldesign från år 2022.

Bra att veta om Bow vägglampa


- Bow uppskattas för den slående designen.
- Bow är också omtyckt för det behagliga ljuset.
- Ingår i serien Bow.
- Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
101 Copenhagen är ett danskt designmärke grundat 2017 med en stark vision att skapa en värld av vackra tillbehör med genuint hantverk, kvalitet och tidlös design. Med en passion för trä- och kvalitetsstruktur genom samarbete med hantverkare kombinerat med estetik som speglar dedikation till högkvalitativa material kan 101 Copenhagen vara stolta över att presentera deras första samling med måste-ha-detaljer och tidlösa klassiker.