Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

CDC.1 Loungefåtölj, Bouclé GUBI 005 / Mattsvart Bas
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

CDC.1 Loungefåtölj, Bouclé GUBI 005 / Mattsvart Bas

29 999 kr
REK35 999 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris25 199 kr
CDC.1 är en loungefåtölj från GUBI med koniska ben och som kännetecknas av sin eleganta siluett och dynamiska, kantiga linjer.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

CDC.1 Loungefåtölj

29 999 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

CDC.1 loungefåtölj är en perfekt kombination av stil och komfort. Med sin eleganta siluett och koniska ben ger den en modern och sofistikerad touch till ditt hem. Fåtöljen är designad av den berömda designern Carlo de Carli och bär hans signaturstil med dynamiska, kantiga linjer och bekväma armstöd. Den mjuka sitsen erbjuder en hög komfortnivå för en avkopplande stund eller för att hänga med vänner och familj. Denna loungefåtölj är idealisk för alla som uppskattar strömlinjeformad funktionalitet och en lekfull nyckfullhet i sitt hem. Den passar perfekt i moderna bostäder och kan placeras både i vardagsrummet och i en mysig hörna. Oavsett om du behöver en plats att koppla av efter en lång dag eller en bekväm stol för att ta emot gäster, så kommer CDC.1 att vara den perfekta följeslagaren. Ta med dig en bok, en kopp kaffe och njut av en stunds lyx i ditt eget hem.

Design av Carlo de Carli. Originaldesign från år 1951.

Bra att veta om CDC.1 loungefåtölj


- CDC.1 uppskattas för den eleganta siluetten.
- Bekväm, genomtänkt design.
- Baksida i läder.
- Design av Carlo de Carli.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen.