Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Belysning/ Lampor
1 / 1
Flos - logo - Rum21.seFlos - logo - Rum21.se

Chiara T Bordslampa,  Roséguld / Röd

Mer info
3 451 kr

Märkningen "Prismatchat" har vi på våra mest populära produkter som vi löpande matchar mot utvalda aktörer på marknaden för att alltid kunna erbjuda dig så bra priser som möjligt. Rabattkoder gäller normalt inte på produkter märkta med "Prismatchat".

Bordslampa från Flos.
I lager
Snabba trygga leveranser
Alltid prisgaranti
30 dagars öppet köp
Fri frakt!

Produktinformation

CHIARA T bordslampa från Flos med en kraftfull, storslagen design med en reflekterande lampfot i aluminium perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Lampan har dekorativa kanter i formgjutet gummi och en insida i transparent, vit plastfilm med en vacker skärm som sprider ett diffust och omgivande ljus.

Formgiven av Mario Bellini.

Bra att veta om CHIARA T bordslampa


- Originaldesign från 1969.
- Bordslampan kommer i olika färger.
- Kombinera bordslampan med en golvlampa från Flos.
- Uppskattas för det dekorativa utseendet.
- För mer information ladda ned PDF.

Egenskaper

Om varumärket
Om varumärket
FLOS är ett italienskt företag som tillverkar högklassig belysning med en nyskapande och vågad design. Det var på tidigt 60-tal som FLOS grundades av Gino Gavina. Redan 1962 ritades ett flertal lampor som än idag är storsäljare runt om i världen. Det var bröderna Castiglioni som var drivande i FLOS utveckling under 60-talet. Det var även då som de första lamporna Taraxacum och Fantasma tillverkades och blev uppmärksammade med deras unika form och mjuka ljusspridning.