Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Clam Vägglampa, Burned Black
101 copenhagen - inredning101 copenhagen - inredning

Clam Vägglampa, Burned Black

2 395 kr
Clam är en vägglampa från 101 Copenhagen med en lockande minimalistisk design som reflekterar ljuset jämnt på båda sidor.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Clam Vägglampa

2 395 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Denna vägglampa är ingen vanlig lampa - den är en unik blandning av konst och funktionalitet designad av den berömda duon Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Clam har två vackert utformade, mjukt böjda metallskärmar som döljer ljuskällan och vackert reflekterar ljuset på båda sidor - vilket skapar en förtrollande atmosfär. Clam är en perfekt blandning av direkt och indirekt belysning för dem som uppskattar det extraordinära och det unika. Den är perfekt för att skapa det där intima, mysiga hörnet i rummet eller för att framhäva din favoritmålning på väggen. Den oxiderade, pläterade och handborstade metallfinishen ger en omisskännligt elegant touch till alla inredningar. Clam föddes 2019 och är ett bevis på originell design och obefläckat hantverk. Så om du uppskattar fin design, älskar unik belysning och vill göra ett djärvt stiluttalande, är Clam vägglampa helt rätt för dig.

Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Originaldesign från år 2019.

Bra att veta om Clam vägglampa


- Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
101 Copenhagen är ett danskt designmärke grundat 2017 med en stark vision att skapa en värld av vackra tillbehör med genuint hantverk, kvalitet och tidlös design. Med en passion för trä- och kvalitetsstruktur genom samarbete med hantverkare kombinerat med estetik som speglar dedikation till högkvalitativa material kan 101 Copenhagen vara stolta över att presentera deras första samling med måste-ha-detaljer och tidlösa klassiker.