Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Classic Runt Parasoll Ø350 cm, Ivory
ethimo logoethimo logo

Classic Runt Parasoll Ø350 cm, Ivory

17 875 kr
Classic parasoll från Ethimo är en stilren och högkvalitativ produkt med en klassisk design som passar perfekt för soliga dagar på terrassen eller i trädgården.
I lager
Finns varan i butik?

Classic

17 875 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Classic parasoll från Ethimo är en stilren och högkvalitativ produkt med en klassisk design som passar perfekt för soliga dagar på terrassen eller i trädgården. Dess tidlösa design och högkvalitativa material andas exklusivitet och skapar en inbjudande känsla till din uteplats. Akryltyget är vatten- och UV-resistent och stommen i solid ek ger konstruktionen stabilitet. Skydda dig mot solens strålar och njut av sommarens varma dagar under parasollets generösa mått.

Tillverkat i Italien.

Bra att veta om parasollet


- Erbjuds i flera storlekar.
- UV-resistent material.
- Stomme i massiv ek.
- Kombinera parasollet med en parasollfot från Ethimo.
- Tillverkat i Italien.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Ethimo är det italienska företaget som specialiserat sig på utemöbler av hög kvalitet. Inspirationen hämtas från Medelhavet - den varma känslan, färgerna och de vackra platserna. Med både form och funktion i tanken designar Ethimo moderna utemöbler för alla slags utemiljöer. Resultatet? Väl genomtänkta detaljer och material som skapar en sofistikerad möblering med utrymme för vila, umgänge, fritid och lyx.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer