Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Componibili Recycled Storage 2 Compartments Förvaring Med 2 Fack, Vit
Kartell - logo - Rum21Kartell - logo - Rum21

Componibili Recycled Storage 2 Compartments Förvaring Med 2 Fack, Vit

1 519 kr
Componibili Recycled är en förvaringsmöbel från Kartell med en miljövänlig twist på en klassiker, med hållbarhet och modern charm.
I lager
Finns varan i butik?

Componibili Recycled Förvaring Med 2 Fack

1 519 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Upptäck den tidlösa elegansen hos Componibili Recycled förvaringsmöbel med 2 fack. Designad av den ikoniska Anna Castelli Ferrieri för Kartell, är denna möbel mer än bara en förvaringslösning; det är ett uttryck för hållbar stil. Den eleganta, moderna looken passar perfekt för den miljömedvetna och designintresserade individen och är nu återskapad med återvunnen termoplastisk technopolymer, vilket gör den till ett skuldfritt tillskott till ditt sovrum. Perfekt för att organisera böcker, prylar eller till och med som en elegant sängkamrat för att hålla dina väsentligheter inom räckhåll, dess luckor säkerställer att allt förblir snyggt undanstoppat.

Design av Anna Castelli Ferrieri.

Bra att veta om Componibili Recycled förvaring


- Tillverkad av återvunnen termoplastisk technopolymer från industriellt skrot.
- Elegant matt finish.
- Med två snygga fack för eleganta förvaringslösningar.
- Ingår i serien Componibili.
- Erbjuds i flera varianter.
- Design av Anna Castelli Ferrieri.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Kartell är ett italienskt världsledande företag som säljer möbler, inredningsdetaljer och belysning. De producerar alla sina möbler i plast vilket gör de användbara både inom- och utomhus. Kartell har blivit en symbol för italiensk design. Tillsammans med erkända designers och formgivare som Anna Castelli Ferrieri, Philippe Starck och Ferruccio Laviani, tillverkar Kartell produkter av högsta kvalitet. Deras produkter kan du med lätthet se över hela världen och känna igen. Kartells produkter är kända för att vara färgrika, unika i deras form, enkla att använda och hållbara.