Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_260158Conic 2-pers. Soffa Vänster Modul Grey AirTouchhttps://www.rum21.se/conic-2-pers-soffa-vanster-modul-airtouch?selectedPartNo=238543https://az666937.vo.msecnd.net/67/9ec924df-39f5-4c19-afac-0edfaadac541OutOfStock28800SEK/mobler/utemobler/mobler/utemobler/bankar-sofforCane-lineConic 2-pers. Soffa Vänster Modul är designad av <a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="true">Foersom &amp; Hiort-Lorenzen MDD för Cane-line. En snygg och stilfull soffa som du kan bygga ihop med andra delar och få din personliga variant som passar just ditt utrymme. Soffan har en lätt stomme i aluminium vilket gör den smidig att flytta runt. Tyget på dynorna är framtaget av Cane-Line och har mycket goda egenskaper för utomhusklimat. Innerkudden är tillverkad av ett speciellt skum "QuickDryFoam" som andas och torkar extra snabbt när det har regnat. Den har också en antibakteriell egenskap vilket minimerar risken för mögel. Tyget på plymåerna är avtagbart och går att tvätta i 30°C. Skapa din egna lilla oas utomhus med denna härliga soffa.<br /><br />Denna del finns i två olika färger men också med armstödet på höger sida. Se även de andra påbyggnadsdelarna i samma serie.<br /></a><a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="true">Öppna PDF för att se skötselråd.</a><a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="true"><br /></a>28800
Shop/Utemöbler & Utemiljö/ Trädgårdssoffor & bänkar
Nyhet!
1 / 5

Conic 2-pers. Soffa Vänster Modul Grey AirTouch

28 800 kr
En underbart mysig soffa med ytterst anpassade egenskaper för utomhusklimat.
Leveranstid:  4-6 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Conic 2-pers. Soffa Vänster Modul är designad av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD för Cane-line. En snygg och stilfull soffa som du kan bygga ihop med andra delar och få din personliga variant som passar just ditt utrymme. Soffan har en lätt stomme i aluminium vilket gör den smidig att flytta runt. Tyget på dynorna är framtaget av Cane-Line och har mycket goda egenskaper för utomhusklimat. Innerkudden är tillverkad av ett speciellt skum "QuickDryFoam" som andas och torkar extra snabbt när det har regnat. Den har också en antibakteriell egenskap vilket minimerar risken för mögel. Tyget på plymåerna är avtagbart och går att tvätta i 30°C. Skapa din egna lilla oas utomhus med denna härliga soffa.

Denna del finns i två olika färger men också med armstödet på höger sida. Se även de andra påbyggnadsdelarna i samma serie.
Öppna PDF för att se skötselråd.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Cane-line är dett danskt varumärke som har 30 års erfarenhet med att designa och tillverka funktionella och snygga möbler. Cane-lines mål är att göra livet så bekvämt som möjligt och samtidigt ge värde till platserna där du tar det lugnt och slappnar av. Cane-line strävar alltid efter en hög kvalité, innovativ teknologi och komfort i alla sina produkter. Alla produkter tillverkas också med största omsorg för miljön och välmåendet hos alla medmänniskor!

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se