Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_260164Conic Loungefåtölj Grey, AirTouchhttps://www.rum21.se/conic-loungefatolj-airtouch?selectedPartNo=238551https://az666937.vo.msecnd.net/67/199c02a1-ab68-4a5c-b2d8-6ca57f99046eOutOfStock18900SEK/mobler/utemoblerCane-lineConic Loungefåtölj är designad av <a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="true">Foersom &amp; Hiort-Lorenzen MDD för Cane-Line. En snygg och stilfull fåtölj som du kan kombinera med andra delar och få din personliga grupp som passar just ditt utrymme. Fåtöljen har en lätt stomme i aluminium vilket gör den smidig att flytta runt. Tyget på dynorna är framtaget av Cane-Line och har mycket goda egenskaper för utomhusklimat. Innerkudden är tillverkad av ett speciellt skum "QuickDryFoam" som andas och torkar extra snabbt när det har regnat. Den har också en antibakteriell egenskap vilket minimerar risken för mögel. Tyget på plymåerna är avtagbart och går att tvätta i 30°C. Skapa din egna lilla oas utomhus med denna härliga fåtölj.<br /><br />Denna fåtölj finns i två olika färger men kika också på de andra delarna i samma serie.<br /></a><a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="true">Öppna PDF för att se skötselråd.</a><a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="true"><br /></a>18900
Shop/Utemöbler & Utemiljö
Nyhet!
1 / 1

Conic Loungefåtölj Grey, AirTouch

18 900 kr
En bekväm och tålig loungestol för utomhusbruk är precis det man vill ha på balkongen.
Leveranstid:  4-6 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Conic Loungefåtölj är designad av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD för Cane-Line. En snygg och stilfull fåtölj som du kan kombinera med andra delar och få din personliga grupp som passar just ditt utrymme. Fåtöljen har en lätt stomme i aluminium vilket gör den smidig att flytta runt. Tyget på dynorna är framtaget av Cane-Line och har mycket goda egenskaper för utomhusklimat. Innerkudden är tillverkad av ett speciellt skum "QuickDryFoam" som andas och torkar extra snabbt när det har regnat. Den har också en antibakteriell egenskap vilket minimerar risken för mögel. Tyget på plymåerna är avtagbart och går att tvätta i 30°C. Skapa din egna lilla oas utomhus med denna härliga fåtölj.

Denna fåtölj finns i två olika färger men kika också på de andra delarna i samma serie.
Öppna PDF för att se skötselråd.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Cane-line är dett danskt varumärke som har 30 års erfarenhet med att designa och tillverka funktionella och snygga möbler. Cane-lines mål är att göra livet så bekvämt som möjligt och samtidigt ge värde till platserna där du tar det lugnt och slappnar av. Cane-line strävar alltid efter en hög kvalité, innovativ teknologi och komfort i alla sina produkter. Alla produkter tillverkas också med största omsorg för miljön och välmåendet hos alla medmänniskor!

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se