Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

artemide logotypeartemide logotype

Dioscuri Vägg/Taklampa, 14 cm

1 790 kr
Vägg-/Taklampa från Artemide. Vägg-/Taklampan har en stilren design i munblåst glas med en bas i polykarbonat och en rund form med ett skönt, diffust ljus perfekt för både badrummet och köket.
I lager
Finns varan i butik?

Dioscuri Vägg-/Taklampa

1 790 kr

Välj rätt ljuskälla

Att välja rätt ljuskälla till din lampa kan vara lika klurigt om inte klurigare än att bestämma sig för vilken typ av lampa som passar i sitt hem. Vi har satt ihop en enkel guide som vägleder dig genom Lumens och Kelvins.

Läs guiden här!
Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Dioscuri Vägg-/Taklampa från Artemide med en stilren design i munblåst glas med en bas i polykarbonat. Den har en rund form med ett skönt, diffust ljus perfekt för både badrummet och köket. Välj mellan olika storlekar.

Design av Michele de Lucchi.

Bra att veta om Dioscuri Vägg-/Taklampa


- Stilren design.
- Gjord av munblåst glas.
- Rund form.
- Skönt ljus.


Egenskaper

Om varumärket
På 60-talet i Italien grundades ett av de mest kända belysningsvarumärkena i världen - Artemide av Ernesto Gismondi. Företaget besitter hög kompetens inom innovation och ljusdesign och är känt för sin filosofi "The human light".
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer