Nyheter
Belysning
È Vägglampa, Grön
-32%
Kartell - logo - Rum21Kartell - logo - Rum21

È Vägglampa, Grön

756 kr
Tid. pris1 105 krREK1 105 kr

Prisinformation

Rekommenderat pris
Leverantörens rekommenderade försäljningspris

Tidigare pris
Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan prissänkningen påbörjades

È vägglampa från Kartell med en enkel design med en räfflad lampskärm och en kromfärgad arm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta.
I lager
Finns varan i butik?

È Vägglampa

756 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

È vägglampa från Kartell med en enkel design med en räfflad lampskärm och en kromfärgad arm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta.

Polycarbonate 2.0 är ett speciellt material som används av Kartell. Det är tillverkat med hjälp av en förnybar polymer av andra generationen som kommer från cellulosa och pappersavfall. Processen som används för att tillverka det är certifierad av ISCC, vilket innebär att den uppfyller vissa miljöstandarder. Design av Ferruccio Laviani.

Bra att veta om È vägglampa


- Enkel design.
- Räfflad lampskärm.
- Kromfärgad arm.
- Vägglampan passar bra i sovrummet.
- Design av Ferruccio Laviani.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Kartell är ett italienskt världsledande företag som säljer möbler, inredningsdetaljer och belysning. De producerar alla sina möbler i plast vilket gör de användbara både inom- och utomhus. Kartell har blivit en symbol för italiensk design. Tillsammans med erkända designers och formgivare som Anna Castelli Ferrieri, Philippe Starck och Ferruccio Laviani, tillverkar Kartell produkter av högsta kvalitet. Deras produkter kan du med lätthet se över hela världen och känna igen. Kartells produkter är kända för att vara färgrika, unika i deras form, enkla att använda och hållbara.