Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Eiffel Vägglampa Enkel 500, Svartlackerat Stål
Frama - Rum21.seFrama - Rum21.se

Eiffel Vägglampa Enkel 500, Svartlackerat Stål

7 645 kr
Eiffel är en vägglampa från Frama med en elegant design, opalvit ljuskälla och praktisk dimmerfunktion.
I lager
Finns varan i butik?

Eiffel Vägglampa Enkel

7 645 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi introducerar Eiffel vägglampa, ett modernt mästerverk som exemplifierar den perfekta blandningen av estetik och funktionalitet. Tillverkad av Frama, ett varumärke känt för innovativ design och designad av Krøyer Sætter-Lassen, Eiffel tjänar syfte och elegans i varje hörn av ditt hem. Eiffel har en minimalistisk men elegant design, kompletterad med en lampkälla i opalglas som avger ett mjukt, mysigt ljus och skapar en lugn atmosfär i alla rum. Oavsett om det är din vardagsrumsvägg som behöver ett stillyft eller ditt sovrum som längtar efter en lugn atmosfär, passar den rätt in. Det praktiska med Eiffel är dess dimmer, prydligt undanstoppad i ett mässingshölje på toppen. Med ett snabbt drag justeras ljusstyrkan så att du kan skapa den perfekta stämningen.

Design av Krøyer Sætter-Lassen.

Bra att veta om Eiffel vägglampa


- Eiffel uppskattas för den enkla designen.
- Eiffel är också omtyckt för den dimbara funktionen.
- Diffust ljus.
- Design av Krøyer Sætter-Lassen.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Frama är en skandinavisk designbyrå med internationella märken och designers. Deras produkter står för kvalitet och innovation och har som mål att vara ledande inom varje område. Produkterna är rena, har enkla linjer och tillverkade av naturmaterial som trä, stål, glas och kork, typiska för skandinavisk design.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer