Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Epic Matbord Rund Ø130 cm, Red Travertine
-25%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Epic Matbord Rund Ø130 cm, Red Travertine

54 749 kr
Tid. pris72 999 krREK72 999 kr

Prisinformation

Rekommenderat pris
Leverantörens rekommenderade försäljningspris

Tidigare pris
Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan prissänkningen påbörjades

Epic matbord från Gubi designad av GamFratesi har ett formspråk och material som hämtat inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Tillverkad av travertin, ett naturligt stenmaterial med unik patina och utseende.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Epic Matbord Rund Ø130 cm

54 749 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Med sina kombinerade former av cirkulär bordsskiva och hexagonal stomme är Epic matbordfrån Gubi ett skulpturalt mästerverk till möbel, designad av GamFratesi och inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur. Antikens episka dikter har även fått ge namn åt bordet. Tillverkad i Italien av travertin, en sorts kalksten som även använts för att bygga Colosseum och Peterskyrkan i Rom. Det naturliga stenmaterialet gör att varje bord ha fått sin egna unika textur och patina, vilket ger ett garanterat unikt utseende för varje bord.

Egenskaper
  • Inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur
  • Tillverkad i Italien av det naturliga stenmaterialet travertin
  • Unik patina och utseende för varje bord
  • Finns i flera färger och även som soffbord i olika storlekar

Skötselråd
Torka av ytan med en fuktig trasa, torka sedan av igen tills ytan är torr igen. Travertin är en typ av kalksten och tål därför inte sura vätskor som kan vara helt omöjliga att få bort. Exempelvis vinäger, vin eller citronjuice. Råkar du spilla sur vätska på bordet måste du torka bort direkt!

Använd ej grövre rengöringssvampar (exempelvis Scotch brite, scouring pads), rengöringsmedel med syra eller slipningsmedel, detta kan skada ytan.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen.