Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_127454Fiesta Soft Solstol, Beigehttps://www.rum21.se/fiesta-soft-solstol?selectedPartNo=135543https://az666937.vo.msecnd.net/67/c72a63ed-470e-4864-b952-23f94db22ea7OutOfStock1999SEK/mobler/utemoblerFiamFiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.<br /><br />Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. <br /> <ul> <li>Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white.</li> <li>Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått.</li> <li>Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. </li> </ul>1999

Clearance Sale >>

Shop/Utemöbler & Utemiljö
1 / 5
Fiam utemöblerFiam utemöbler

Fiesta Soft Solstol, Beige

1 999 kr
Fiesta Soft är en mycket bekväm solstol från italienska Fiam med en fantastiskt skön dyna som ger hög komfort.
Leveranstid:  6-8 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna

Produktinformation

Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.

Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. 
  • Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white.
  • Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått.
  • Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. 

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Fiam är ett italienskt företag som startade 1975 av Francesco Favagrossa och är ett familjeföretag med omsorg och entusiasm. Fiam designar utemöbler. Möblerna är inte bara underhållsfria utan har även en ren och enkel design som passar de flestas tycke och smak och även vårt klimat här i skandinavien. Möblerna säljs över hela världen och är väldigt omtyckta.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se