Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Filip Matta 60x90 cm, Grey Melange
DixieDixie

Filip Matta 60x90 cm, Grey Melange

700 kr
Skapa en mysig och varm atmosfär i ditt hem med Dixie's matta Filip. Denna unika matta är handvävd i jute som ger en känsla av rustik elegans.
I lager
Finns varan i butik?

Filip Matta

700 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Med dess högkvalitativa handvävda jute och flerfärgade design och olika texturer, kommer Filip matta att bli ett praktiskt och stilfullt tillskott i ditt hem. Filip matta kan användas inomhus, oavsett om det är i vardagsrummet eller i sovrummet. Den är perfekt för att lugna synnerven och samtidigt skapa en varm och mysig känsla i ditt hem. Mattan är också extremt slitstark, vilket gör den till en långvarig investering. Filip matta är också en miljövänlig produkt, då den är tillverkad av naturmaterial.

Tillverkad i Indien.

Bra att veta om Filip matta


- Matta i jute.
- Handvävd design.
- Tillverkad i Indien.

Hur bör du ta hand om mattan?


- Rengör med en fuktig trasa.
- Dammsuges eller skakas ur.



Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Företaget Dixie har sedan starten i början av nittiotalet jobbat med en tydlig känsla för design som har ett starkt personligt uttryck med en stilsäker design och god kvalitet. Dixie erbjuder produkter med hållbar design i en mix av den skandinaviska stilrena looken. Dixies alla produkter tillverkas under förhållanden som visar omsorg för människa och miljö. Produkterna produceras under rättvisa förhållanden där man tar ett aktivt ansvar genom att ställa krav på att alla producenter följer såväl tillämplig miljölagstiftning, men även Dixies egen uppförandekod.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer