Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Jonas Bohlin

Örsjö belysning
Jonas Bohlin föddes år 1953 i Stockholm. Han är utbildad byggnadsingenjör och inredningsarkitekt. Bohlins slutprojekt på Konstfack var startskottet för hans karriär, då han skapade "Concrete" som är en karmstol han tillverkade i stål och betong . Efter genombrottet har han under åren samarbetat med varumärken som bland annat Örsjö, Rörstrand pch KLONG. Idag jobbar han även som huvudlärare på Beckmans Designskola och professor i inredningsarkitektur på Konstfack.
Visar 60 produkter
Svart
Mässing
Koppar
Grå
Metall
Multi
Light Oak
Stål
Vit
Pris
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
59 900 kr
Örsjö BelysningI webblager
Kvist 4 Pendel, Vit
14 890 kr
Örsjö BelysningI webblager
Star 1 Vägglampa Med Kabel, Vit
3 490 kr

InnehållJonas Bohlin

Jonas Bohlin föddes i Stockholm år 1953. Han är utbildad byggnadsingenjör och inredningsarkitekt. "Concrete" blev Bohlins startskott i branschen. Det är karmstolen som han skapade av betong och stål. Bohlin fick chansen att ställa ut stolen på möbelmässan i Stockholm, vilket blev en succé. Karmstolen har även hjälp honom att vinna priser.

Bohlin arbetar idag som huvudlärare på Beckmans Designskola och som professor i inredningsarkitektur på Konstfack, båda skolorna ligger i Stockholm.

Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer