Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

TAF Studio

Muuto
TAF Studio är en Stockholmsbaserad design- och arkitektbyrå, grundad av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Duon arbetar för att skapa nytt liv i gamla produkter genom raffinerad design med ett humoristiskt uttryck. TAF har gjort designarbeten för varumärken som Muuto, NakNak, Gärsnäs och Fogia.
Visar 40 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Ek
Orange
Röd
Vit
Pris
1 800 kr
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
MuutoI webblager
Ambit Pendel Ø40 cm, Dusty Green
4 049 kr
MuutoI webblager
Ambit Pendel Ø40 cm, Vit
4 049 kr
MuutoI webblager
Ambit Pendel Ø16,5 cm, Grå
1 749 kr
MuutoI webblager
Ambit Vägglampa, Vit
3 649 kr

InnehållInnovativ design av gamla idéer

TAF, grundat av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom, är en Stockholmsbaserad design- och arkitektstudio som sedan starten 2002 har byggt upp en stor portfolio - både på egen hand och i samarbeten med stora inrednings- och möbelleverantörer. Studions alster har ställts ut på Museum of Modern Art i New York och är en del av den permanenta kollektionen på Nationalmuseum i Stockholm och Designmuseum i Köpenhamn.

TAF designar produkter av extraordinär kvalitet. Efter en lång process av noggranna efterforskningar vad gäller material och konstruktionstekniker blir slutresultatet ofta både humoristiskt och ibland provokativt; som takpendlar inspirerade av gummiband och läskburkar, eller bord tillverkade av överdimensionerade glasspinnar för att nämna några exempel.

Tillvägagångssättet att vrida och vända på möjligheterna med befintliga material och att sedan använda dem på nya, innovativa sätt visar på designduons kunskap och förståelse för kontext och ursprung. Referenserna är aldrig uppenbara, men när du vet om att TAF tar inspiration från massproducerade förbrukningsartiklar som en del av sin process är det omöjligt att titta på deras produkter utan att undra var du har sett den tidigare. Kanske kommer du aldrig få veta.

TAF har gjort designarbeten för en rad kända inrednings- och möbelleverantörer, så som Muuto, NakNak, Gärsnäs och Fogia.