Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Gallery Hylla 115 cm, Svart

Gallery Hylla 115 cm, Svart

1 605 kr
Gallery Hylla från MOEBE är tillverkad av massiv ek och har ett stilfullt utseende så att du kan dekorera den med dina favoritföremål. Ett smalt spår ser till att dina ramar stannar på plats.
I lager
Finns varan i butik?

Gallery Hylla 115 cm

1 605 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Gallery Hylla från MOEBE är tillverkad av massiv ek och har ett stilfullt utseende så att du kan dekorera den med dina favoritföremål. Ett smalt spår ser till att dina ramar stannar på plats. Häng upp två eller flera hyllor tillsammans för att få en gallerikänsla utan större ansträngning. Blanda enkelt mellan olika konstverk och ändra utseendet och känslan på din vägg när du vill.

Bra att veta om Gallery hylla


- Perfekt för en tavelvägg.
- Gjord av ek.
- Avskalat utseende.
- Certifierad enligt: FSC.
- Skruvar ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
MOEBE är ett skandinaviskt designvarumärke baserat i Köpenhamn. I kompaniet ingår kabinettmakaren Anders Thams och arkitekterna Nicholas Oldroyd och Martin D. Christensen. MOEBE designar och producerar varor där fokus ligger på att hålla sig till det simpla, eleganta och det viktigaste i en produkt. De försöker hålla sig kreativa och analoga i sin vision och strävar efter att reducera designen till sin simplaste form, där resultatet blir ärligt och intuitivt.