Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Holder Pendel
Herstal - logotype- Rum21.seHerstal - logotype- Rum21.se

Holder Pendel

1 079 kr
Holder är en taklampa från Herstal med minimalistisk design, perfekt för att skapa en elegant och modern atmosfär i ditt hem.
I lager
Finns varan i butik?

Holder Pendel

1 079 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Släpp loss din inre inredningsdesigner med Holder-pendeln från Herstal. Detta är så mycket mer än en enkel belysningslösning, det är ett sofistikerat element som har kraften att förvandla ditt vardagsrum. Med sin minimalistiska design ger den ditt hem en modern och elegant atmosfär. Det som verkligen utmärker Holder-pendeln är dess exceptionella kvalitet. Den är tillverkad av avancerade material och är mer än bara en ögonfröjd, den är pålitlig och hållbar - en värdefull investering för alla hem.

Bra att veta om Holder pendel


- Holder uppskattas för det mjuka, nedåtriktade ljuset.
- Holder är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.
- Ingår i serien Holder.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Herstal är ett designvarumärke från Danmark som grundades 1988 av Lotta och Martin Herstal. Tillsammans startade paret en butik med inriktning på belysning, främst halogen. Detta blev startskottet för företaget Herstal som vuxit sig starkare genom åren, tack vare deras uppskattade och unika design. Idag är Herstal ett välkänt varumärke som tillverkar belysning för alla hemmets rum.