Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

In The Sun 270 Pendel, Silver/Silver

In The Sun 270 Pendel, Silver/Silver

4 786 kr
REK5 590 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris4 786 kr
In The Sun från DCW är en solig hyllning till den franska Kungen Ludvig XIV.
I lager
Finns varan i butik?

In The Sun 270 Pendel, Guld/Silver

4 786 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Pendellampan In The Sun är designad av Dominique Perrault och Gaëlle Lauriot-Prévost och är en hyllning till Frankrikes kung Ludvig XIV, även kallad Sun King. Idén till In the Sun kom till när Pavillion Dufour i Versailles Slott renoverades. Dominique och Gaëlle ville skapa en festlig och elegant kollektion som höjer atmosfären i rummet som lamporna placeras i. In The Sun Pendel finns i olika storlekar och med olika färgkombinationer av silver och guld. Runt ljuskällan sitter ett tunt raster som släpper igenom ljuset på ett mjukt och behagligt sätt. Beroende på om rastert är av silver eller guld förändras även ljusskenet från lampan. 

Egenskaper
Ljuskälla löpes separat 1xE27
Kabeln på 300 cm kan kortas vid takkoppen

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer