Nyheter
Belysning
In The Sun Bordslampa, Guld/Guld

In The Sun Bordslampa, Guld/Guld

3 890 kr
In The Sun är en sladdlös bordslampa som sprider vackert ljus. Designad av Dominique Perrault and Gaëlle Lauriot-Prévos för DCW.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

In The Sun Bordslampa, Silver/Silver

3 890 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

In The Sun är en dekorativ bordslampa. Den går smidigt att förflytta tack vare att den är sladdlös och drivs på batteri. Bordslampan har en integrerad LED belysning som ger ifrån sig ett stämningsfullt varmvitt ljus genom den tunna skärmen av mesh. Ljuset går även att justera i fem olika lägen beroende på vilken intensitet som föredras. Lampan ingår i In The Sun kollektionen som är en hyllning till Ludvig XIV av Frankrike även kallad Sun King. Det var när ett av rummen i Versaille Slott skulle renoveras som designerna Dominique Perrault and Gaëlle Lauriot-Prévost kom på idén till hyllningen. Kollektionen utstrålar elegans, festlighet och värme. Bordslampan finns i silver och guld.

Egenskaper
Sladdlös
Batteridriven
Integrerad ljuskälla som avger ett varmvitt sken

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer