Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Belysning/ Lampor
1 / 6

In the Sun

In The Sun Bordslampa, Guld/Guld

Mer info
3 344 kr

Märkningen "Prismatchat" har vi på våra mest populära produkter som vi löpande matchar mot utvalda aktörer på marknaden för att alltid kunna erbjuda dig så bra priser som möjligt. Rabattkoder gäller normalt inte på produkter märkta med "Prismatchat".

In The Sun är en sladdlös bordslampa som sprider vackert ljus. Designad av Dominique Perrault and Gaëlle Lauriot-Prévos för DCW.
I lager
Snabba trygga leveranser
Alltid prisgaranti
30 dagars öppet köp
Fri frakt!

Produktinformation

In The Sun är en dekorativ bordslampa. Den går smidigt att förflytta tack vare att den är sladdlös och drivs på batteri. Bordslampan har en integrerad LED belysning som ger ifrån sig ett stämningsfullt varmvitt ljus genom den tunna skärmen av mesh. Ljuset går även att justera i fem olika lägen beroende på vilken intensitet som föredras. Lampan ingår i In The Sun kollektionen som är en hyllning till Ludvig XIV av Frankrike även kallad Sun King. Det var när ett av rummen i Versaille Slott skulle renoveras som designerna Dominique Perrault and Gaëlle Lauriot-Prévost kom på idén till hyllningen. Kollektionen utstrålar elegans, festlighet och värme. Bordslampan finns i silver och guld.

Egenskaper
Sladdlös
Batteridriven
Integrerad ljuskälla som avger ett varmvitt sken

Egenskaper

Om varumärket
Om varumärket
Under renoveringen av Pavillion Dufour på slottet Versailles utvecklades In the Sun. En kollektion lampor designade, som hyllning till solen, av duon Dominique Perrault och Gaëlle Lauriot-Prévost. In The Sun-kollektionen skapar en magisk ljusbild när de är tända och är som vackra konstverk när de är släckta. Guld och silvermetall som skapar ett uppseendeväckande samspel mellan ljus och skuggor.