Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Förläng sommaren med rätt inredning

Låt inredningen förlänga sommaren. Fyll ditt hem med sommarminnen och sådant som minner om soliga dagar. Vi ger dig tipsen på hur du skapar sommarkänslan i hemmet!

Ta in naturen

Plocka blommor eller köp snittblommor och placera ut på olika ställen för att skapa känslan av en sommaräng. Även gröna växter gör att sommarkänslan spirar i hemmet. Placera dem gärna i grupp för ett maffigt resultat.

Ängvasen från Klong är den perfekta vasen för att skapa en äng i miniformat. Design House Stockholm har designade växthus för inomhusbruk. Stilrena blomlådor i metall, både för golv och bord finns hos Ferm Living.

Ljusa färger och skira material

Pastellfärger, linnetyger och fladdrande gardiner skapar väl sommarkänsla om något. Mimou och Linum förser hemmet med lätta gardiner. Vackra kuddfodral finner du som alltid hos Chhatwal & Jonsson, trendiga &tradition har linnekuddar att pryda soffa och säng med.

Uteplatsen

Har du en uteplats är det dags att göra den höstvänlig! Införskaffa mängder av ljuslyktor, mysiga plädar och ljusslingor. Gör balkongen eller del av trädgården till en plats där du kan spendera långa sensommarkvällar. Att sitta ute är att ge sommaren en extra chans!

Semesterminnen - Stenar från stranden, foton, en souvenir... Låt minnena ta plats i stilleben och fina ramar.

Ta del av fler inredningstips!

Guide

Inred hemma med din iPhone

Har du svårt att bestämma dig? Kom igång med vår nya AR-tjänst och prova möblerna i ditt hem innan du klickar hem dem.

InnehållPopulära kategorier