Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Harmoniska sovrum

Sovrummet är en plats för vila, därför är inredningen där extra viktig. Här presenterar vi våra bästa råd för hur du får till en stilfull och avkopplande inredning.

Lugna färger

Svala gröna toner, himmelsblått, jordigt beige och olika nyanser av grått kommer skapa en lugn atmosfär. Vissa menar till och med att dessa färger får dig att sova bättre. Pudriga pasteller sätter pricken över i:et och fungerar utmärkt som accentfärg.

Naturnära material

Addera material från naturen så som krispigt linne, ljust trä, rotting och kalksten. Var inte rädd för att kombinera olika material för att skapa dynamik i rummet, se bara till att du håller dig till en bestämd färgskala.

 

Genomtänkta detaljer

Välj detaljer med omsorg och undvik att överdekorera. Plocka hellre bort det som inte tillför något. Lugnt och harmoniskt är målet, såväl för ögat som för själen.

Gröna växter

Växter och blommor är ett enkelt sätt att få sovrummet att kännas som en oas. Dessa agerar dekorativ inredningsdetalj samtidigt som de producerar syre och renar luften.

Runda former

Mjuka linjer och runda former ger ett behagligt intryck och gör sig därför extra bra i sovrummet. En rund vas, en droppformad sittpuff eller en lampa med kurvig siluett, alla bidrar till den rätta känslan.

Läs fler artiklar här

InnehållHitta fler sovrumsfavoriter