Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Inspiration/Information gällande Covid-19

Information gällande Covid-19

Kära kund,

Det är i tider som dessa som vi påminns om hur viktigt det är att vi tar hand om varandra. Mot bakgrund av det rådande coronaviruset Covid-19 vill vi meddela dig att vi på Rum21 följer de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och World Health Organization.

Vi fokuserar på att kunna säkerställa trygg hantering och leverans av dina beställningar, samtidigt som vi jobbar för att ge våra anställda en trygg arbetsmiljö att verka i. Lyckligtvis medför den rådande pandemin inga större förändringar för dig i din shopping hos oss. Våra butiker är i dagsläget fortsatt öppna, aktuella öppettider hittar du här. Och du kan som vanligt handla dygnet runt på rum21.se.

Vid beställning från oss erbjuder vi ett flertal olika leveranssätt, såväl till ombud som direkt till din dörr. Vår förhoppning är att du ska få en leverans du känner dig trygg med i dessa tider. Alla leveransalternativ ser du när du kommer till kassan.

Om frågor eller funderingar skulle finnas är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Du når dem antingen via kontaktformulär eller via telefon alla vardagar mellan 08.00 och 16.00.

Vi vill avsluta med att tacka dig som kund. Vi är oerhört tacksamma för varje beställning som kommer in och är mycket glada över att ha så trogna kunder. Ta hand om dig och varandra där ute!

Med förhoppning om att du och dina nära mår väl.

Varma hälsningar,
Rum21