Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Inred hemma med din iPhone

Har du funderat över hur just den där fåtöljen hade sett ut hemma i ditt vardagsrum? Med hjälp av vår nya AR-funktion kan du prova möblerna i ditt hem innan du klickar hem dem!

AR betyder augmented reality, och är en virtuell värld där datorskapad grafik läggs ovanpå ett fotografi av verkligheten. I Rum21s virtuella värld finns nu möjligheten att provinreda ditt hem. Allt du behöver är en iPhone eller iPad med iOS 12 eller senare, samt webbläsaren Safari. Nedan följer några enkla steg för att komma igång med din inredning. Ha så kul!

1. Håll utkik efter AR-knappen

Leta upp en produkt som har en AR-symbol. Vi utökar hela tiden vårt AR-sortiment för att kunna erbjuda en så bra tjänst som möjligt. Här kan du se hela vårt AR-sortiment.

2. Klicka på AR-fliken

När du trycker på produktens AR-symbol öppnas en 3D-vy där du kan vända och vrida på produkten för att se den från alla håll. Klicka på AR-fliken för att öppna kameran och byta till AR-vyn.

3. Scanna rummet

Håll upp telefonen mot den miljö du vill provinreda. Rör telefonen fram och tillbaka enligt beskrivningen på skärmen för att läsa av rummet.

4. Börja inreda

Nu kan du börja inreda! Placera produkten där du önskar. Nu kan du fritt förstora, förminska och flytta runt produkten för att se hur den ser ut i olika delar av rummet.

InnehållUpptäck mer om AR