Nyheter
Belysning

Trend: Rotting

Rottingmöbler & detaljer

Rotting fortsätter att vara en stor trend i år, såväl inomhus som utomhus. Rottingen ger ett mjukt intryck och det snirkliga hantverket är lika praktiskt som vackert. Här har vi listat våra favoriter bland rottingmöbler och detaljer för hemmets alla rum.

Rottingdetaljer

Rotting är inte bara ett möbelmaterial, utan återfinns både bland våra inredningsdetaljer och belysning. Med hjälp av en taklampa i rotting eller en förvaringskorg kan du enkelt tillföra den naturnära känslan som gör att hemmet både känns ombonat och trendigt. Rotting är dessutom ett slitstarkt material som håller över tid.

Vad är rotting?

Rotting är ett naturmaterial som framställs av vissa arter i rottingpalmsläktet. Den slingriga lianliknande palmen är perfekt för att fläta korgar, möbler och detaljer. Rottingen är tålig och elastisk och passar därför perfekt både inomhus och utomhus.

Inspiration

InnehållUpptäck våra kategorier

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer